Chαπter Restaurant

Το Chαπter Restaurant, στην Κηφισιά είναι το νέο δυνατό entry που ξεχωρίζει, καθώς συνδυάζει μια μοναδική Art Deco διακόσμηση και γευστικό φαγητό εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές συνταγές. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

Οι Μεσογειακές γεύσεις κυριαρχούν σε έναν λιτό χώρο, που προσφέρει ζεστασιά, έτσι ώστε η απόλαυση του φαγητού να ολοκληρώνεται και να σας γεμίζει. Επαναπροσδιορίζουμε τη σημασία του “απλού” φαγητού, δημιουργώντας νόστιμα πιάτα με ποιότητα και καθαρή γεύση. Σας προσφέρουμε διαλεγμένο Specialty Coffee για να συνοδεύει την εκκίνηση μια δυνατής ημέρας ή μιας χαλαρωτικής στιγμής.  Ο εσωτερικός χώρος διαπνέεται από το ζεστό και minimal design του και η αυλή μας ξεχωρίζει με τον άνετο και δροσερό χαρακτήρα της.

Η ομάδα απαρτίζεται από άτομα που είναι επαγγελματίες στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Ο κάθε ένας από εμάς αφήνει το δικό του αποτύπωμα στη μοναδική σας εμπειρία και η πρώτη μας σκέψη είναι πάντα η ικανοποίηση και ευχαρίστησή σας.