Blog

Το αγαπημένο σας Chαπter Restaurant δίνει υπέροχη γεύση και στις Κυριακές σας! Ελάτε να απολαύσετε το καθιερωμένο κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι σας σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, σαν αυτή που μόνο το Chαπter ξέρει να δημιουργεί. Σε έναν ζεστό non-smoking χώρο, με πλήρη κουζίνα από τις 12......

Στις 18 Ιανουαρίου συμπληρώσαμε έναν χρόνο λειτουργίας και… το γιορτάσαμε. Έναν χρόνο που μας τιμήσατε με την προτίμησή σας (και συνεχίζετε να μας προτιμάτε) και γι αυτό σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να σας προσφέρουμε την πιο έντιμη......

Στο Chαπter Restaurant θέλουμε να δημιουργούμε βραδιές που θα μετατραπούν σε μια μοναδική γευστική εμπειρία και όχι μόνο. Έτσι στις 7 Ιανουαρίου θα είμαστε ανοιχτά (αν και Δευτέρα) για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις συνδυασμένες αρμονικά με τους ήχους των Organsmic σε μια Live......

Στο Chαπter Restaurant επιδιώκουμε κάθε επίσκεψή σας να είναι ξεχωριστή. Έτσι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου φιλοξενούμε ένα πολύ ξεχωριστό event με τίτλο “Vino Divino”. Ο dj και sommelier Κώστας Ζήκος επιλέγει τη μουσική και το κατάλληλο κρασί από τη συλλογή “Αμπελώνες Αντωνόπουλου” για να συνοδεύσει......

Στο Chαπter Restaurant δεν εφησυχάζουμε ποτέ και αναζητούμε διαρκώς νέες γευστικές προκλήσεις για να ικανοποιήσουμε όλους όσους μας επιλέγουν. Έτσι και φέτος δημιουργήσαμε 4 νέα εορταστικά πιάτα που δίνουν ακόμα πιο υπέροχη γεύση στις γιορτές. Από τώρα και για όλη την εορταστική περίοδο, στο Chαπter......

Ένα νέο γλυκό προστίθεται στη λαχταριστή  λίστα επιδορπίων του Chαπter Restaurant, έτοιμο να απογειώσει γευστικά όσους το δοκιμάσουν. Μια καταπληκτική μηλόπιτα που συνοδεύεται ιδανικά με παγωτό καραμέλα και σος καραμέλας. Η μηλόπιτα του Chαπter Restaurant είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε μια αγαπημένη χειμωνιάτικη......

Στο Chαπter Restaurant γνωρίζουμε ότι η ιδανική κατάληξη μιας υπέροχης εξόδου για φαγητό είναι το κατάλληλο γλυκό. Γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε πάντα στη διάθεσή σας μια λίστα επιδορπίων/γλυκών εξαιρετικής ποιότητας για να επιλέξετε εκείνο που θα ολοκληρώσει γευστικά την έξοδό σας. Δοκιμάστε Millefeuille με......

Ο Απόστολος Σύρος είναι σεφ όλη του τη ζωή. Με σπουδές σε Λονδίνο και Παρίσι, με μαγειρικές θητείες δίπλα σε τρανταχτά ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας (Χριστόφορος Πέσκιας, Κώστας Τσίγκας) και λαμπερά ξενοδοχεία, το είχε πάντα όνειρο να γράψει το δικό του κεφάλαιο, ανοίγοντας το δικό......

Oι οπαδοί του simple food πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο. Και αυτό δεν μπορείς να το θεωρήσεις παράδοξο, αφού ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν προσεγγίσεις που θα αντιτάσσονταν στην ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητα υλικών και τεχνικών στις οποίες κατέφυγαν οι σεφ στην προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν και......